Vad händer på banorna?

20/4 

Broarna på park 3an kläs in i AstroTurf, resultatet blir helt fantastiskt, vi kommer även se vägarna iklädda AstroTurf framöver. 

På hål 5 parkbanan bygger vi om tee, det nya kommer byggas längre för att minska slitage och erbjuda stötrre valmöjligheter gällande längd. 

 

/

Henrik Wissinger

 

5/4

Nytt tee på hål 5 snart redo för torvning, kommer bli toppen! 

Arbetet med vägarna fortsätter, här ser ni hål 8 parkbanan. 

Från nästa vecka kör vi igång med full klippschema, greener klipps varje dag. Mån, Ons och Fre klipper vi Fairway, Tee, Foregreen och Ruff.

Tänk även på att laga alla nedslagsmärken, gör stor skillnad nu när växtligheten inte är 100% än.

 

svinga lugnt!

 

Henrik Wissinger 

23/5 

 

Nytt tee på hål 5 parkbanan är torvat och klart. 

På skogsbanan fortsätter arbetet med bunkrarna, hål 13 har fått en ny bunker kort höger om green. Befintlig bunker vänster om greenen har nytt utssende. 

Arbetet med bunkrarna kommer löpa på under säsongen.

// 

HW

 

7/6 

Vertikalskärning och dressning av greener sker denna veckan.

Med tanke på den härliga värmen som håller i sig är vi tvungna att vattna rikligt ute på banorna. Bevattningen startar kl  20.00 och kör hela natten fram till 10.00 på förmiddagen. Range och övningsfällt vattnas dagligen.  

Fairway bunker på skog 2 blir klar under slutet av veckan.

 

Henrik Wissinger 

15/6

 

Vi har haft fantastiskt väder under en lång period vilket inne bär att bevattningen har fått jobba på högtryck, vi har vattnat banorna hela nätterna för att inte bränna sönder, verkar dock som det är lite regn på ingång och det behöver vi!! 

Bunker på skog hål 2 är klar, vi kommer pausa bunker arbetet och lägga lite mer fokus på parkbanan inför kommade EM v 29. Fortsätter med bunkrarna på skogsbanan efter EM. 

 

Svinga lugnt! 

Henrik Wissinger