Företagsgolf

Sponsra en klubbtävling

Är ett bland golfare populärt arrangemang, uppskattat och ofta använt som referens när man pratar golfspel. ”minns du Hooks GK poängbogey när vi…”

Man berättar gärna om hur man spelade och då oftast i positiva ordalag. Det här kan man utnyttja marknadsmässigt genom att vara just tävlingssponsor.

Det innebär att man bestämmer sig för ett leverera ett prisbord till en tävling vars form och uppläggning man får hjälp med av Hooks GK:s representanter. Antalet priser är relaterat till hur många som spelar och värdet på prisbordet. Priserna levereras i god tid före tävlingen.

Som sponsor kan man lägga in egna aktiviteter, t ex en produktvisning i samband med prisutdelningen efter tävlingen. Hooks GK ställer upp hela vägen, från att ta in anmälan till att stå för själva prisutdelningen.Självklart finns möjlighet till fika, lunch eller annan typ av mat i klubbens restaurang eller på Hooks Herrgård.

Ring gärna vårt kansli om du har frågor eller vill boka.

Företagsevent

På Hooks Herrgård finns en gedigen erfarenhet av företagsgolf. Vår golfvärd följer er hela vägen från bokning till utförande och skräddarsyr ert event efter era önskemål. Vi ser till att ni får den bästa tänkbara service från början till slut.

Bästa läget

Med det bästa läget, vid Hookasjöns strand, endast 10 km från E4:an, är det fördelaktigt att samla kunder från olika delar av landet. Här träffas ni och njuter av förstklassiga banor och miljön med all service och boende på samma område. Välj mellan Parkbanan och Skogsbanan och variera gärna bana till nästa golftillfälle, lägg till en kul minitävling eller anordna en puttningstävling framför huvudbyggnaden. Visa kunderna omsorg och bjud in medarbetare och kunder till en golfupplevelse utöver det vanliga.

Läs mer på