Greenfeeavtal 2018

Greenfeeavtal inom Golfköping:

Om man har ett medlemskap med obegränsad spelrätt på en av klubbarna i Golfköping gäller följande:

Golfköpingsklubbar är: Skinnarebo G&CC, A6 GK, Jönköpings GK, Gränna GK, Ryfors GK, Wiredaholm GK, Hooks GK och Götaström GK (se special avtal med Götaström nedan)

150:- i rabatt på ordinarie seniorgreenfee. Vid två rundor 300:- rabatt på ordinarie greenfee. Greenfeen gäller hela måndag-torsdag. Fredag före kl 12:00, helger (lör-, sön, helgdagar och aftnar) efter 15:00.

Övriga Greenfeeavtal 2018 mellan följande klubbar, gäller för medlemmar med obegränsad spelrätt. sk "fullvärdig medlem"

Vetlanda GK    100 kr rabatt på ordinarie greenfee måndag-fredag samt helger efter 15:00
Värnamo GK Samma som ovan
Nässjö GK Samma som ovan
Växjö GK Samma som ovan
Eksjö Samma som ovan

Götaströms GK 150 kr rabatt Alla dagar

Juniorer upp till 21 år från Hooks GK, Ryfors GK och Skinnarebo G&CC, spelar fritt på varandras klubbar.

Juniorer upp till 21 år från Hooks GK och Götaström spelar fritt på varandras klubbar.

Tävlingsgreenfee för Götaströms medlemmar 200 kr.