Introduktionskort

Innehavare av kort från NGU, SGF, GAF, SGA samt PGA har möjlighet att besöka vår anläggning i studiesyfte inkl. fritt spel på våra banor. För att erhålla denna möjlighet måste kortinnehavaren genom telefon eller e-post anmäla sitt besök till klubben minst två dagar före spel. Utan föranmälan får inte introduktionskort användas. Kortet ska kunna visas upp på plats.

Innehavare av introduktionskort utfärdade av NGU, GAF och SGF skall kontakta kansliet tfn 0393-215 03, e-post: Helen@hooksgk.se

Innehavare av SGA-kort skall kontakta Head Greenkeeper Henrik Wissinger på tfn 0708-842224 alt mail Henrik.w@hooksherrgard.se

Innehavare av PGA-kort skall kontakta Head Pro Peter Grimfjord på tfn 0707-396402. Peter@hooksgk.se  eller Eddy Eriksson på tfn 070-8584095  Eddy@hooksgk.se

Varje kortinnehavare kan utnyttja sitt kort en gång på Parkbanan och en gång på Skogsbanan per säsong.

Introduktionskorten kan inte användas i samband med deltagande i av klubben utlyst tävling.