Juniorträning

Är Du mellan 6 - 21 år och vill börja spela golf, eller redan kan spela golf och vill utveckla ditt golfspel, eller bara vara en del av gemenskapen? Då är det dags att anmäla sig till årets juniorträningar 2017 på Hooks golfklubb.

Vi använder oss av TPI/Golfäventyrets träningskoncept för barnen mellan 6 - 12 år som inte har något klubbhandikapp.

För ungdomar mellan 13 - 21 år finns olika träningsnivåer för att nå klubbhandikapp, officiellt handikapp och en nivå för de som tävlar både klubbtävlingar och utanför klubben och vill ha mer anpassad träning.

Vi i Elit- och Juniorkommittén vill skapa träningsnivåer som ska passa alla barn- och ungdomar som vill börja spela golf och även få möjligheter att utveckla sitt golfspel.

Ålder 6-9 år

Här är det mycket lek och vi fokusera på kordination som en väg in till golfspelet. Vi leker, träffa nya kompisar och har kul tillsammans.

Ålder 10-12 & 13-15

Här börjar golfspelet ta mer plats och målet är att vi ska ta det "gröna kortet" och komma ut på stora banan såsmåningom.

Älder 16-21

Här fokuserar vi på lagspel och att skapa nätverk med kompisar som vi kan spela med i framtiden. Vi lägger också en grund inför seriespl och elitlag för de som vill.

Det viktigaste är att vi har roligt tillsammans!

Välkomna till Juniorträningarna!

Glada hälsningar från