Lathund

Lathund för att hitta Junior Tävlingar i Sverige

Sök på dessa ord:

Teen Tour – Golf.se: Denna Tour tre färdighetsnivåer First, Future och Elite.

Gå inpå tävlingsprogram och Teen Tour, där står precis hur man ska göra.

JMI – Junior Master Invitational: Tävlingen bygger på öppna juniortävlingar i golf om minst 36 hål samma dag o spel från vit Tee. Gå in på sidan och fliken kvaltävlingar år 202? och anmäl er på den tävlingen som passar er.

Slaget om Skåne: Uppdelad i två klasser Elit o Future. Där står program och vilken klubb som har de olika tävlingarna. Anmälan sker via Min Golf.

Slaget om Göteborg: Där står Tour program och vilken klubb man ska anmäla sig till. Anmälan görs via Min Golf.

Smålands Golfförbund: Tävlings program för 202?. Kolla efter Open tävling tex Höglndets Master, Gränna Open och DM Småland.

Man kan också hitta tävlingar som inte står här ovan på Svenska Golfförbundet Tävlingar för spelaren: Där går man ner till bilden SGF Golf Ranking. Trycker på den, bläddrar på den sidan där det står under en flik Tävlingar i SGF Ranking utan prispengar 202?. Där hittar man fler tävlingar, anmälan görs via Min Golf.

Dessa tävlingar utom Teen Tour First är rankinggrundande, vilket betyder att man får rankingpoäng beroende på var man kommer i tävlingen. Desto mer rankingpoäng du har, är det lättare komma in på tävlingar. Det är dit egna intresse att anmäla dig till tävlingar och hålla koll på om du kommer med eller inte. Det gör du på Min Golf under Golfkalendern, där står vilka tävlingar du har anmält dig till.

För att hitta rankinglistor för pojkar och flickor går du in på SGF Golf rankinglistor. Där finns det olika flikar, om man vill vet var ens son eller dotter går på fliken resultatlistor. Sen går man ner till ålder, första rutan inget urval andra rutan 21år. Sen gå in på rankinglista, tryck på pojke eller flickor. Därefter trycker man Visa listan, man får sen scrolla för att hitta den man letar efter. På den sidan går det också leta på namn, då visas bara ens egna barn. Var han eller hon har spelat för tävling, snittscore osv.

Juniorkommittén