Medlemsformer 2018

Fullvärdig medlem

Senior från det år man fyller 27 år    5400 kr (varav medlemsavgift 800 kr)
Yngre senior 22-26 år                             3200 kr (varav medlemsavgift 800 kr)
Junior 16-21 år                                         2000 kr*(varav medlemsavgift 800 kr)
Junior 13-15 år                                         1325 kr*(varav medlemsavgift 800 kr)
Knattar t.o.m 12 år                                  600 kr* = medlemsavgift.

Distansmedlemskap                              3100 kr(varav medlemsavgift 800 kr)  Du ska bo längre än 10 mil från Hook. För övrigt samma som fullvärdig medlem.

För dig som är fullvärdig medlem i Hooks GK ingår följande:

Fritt spel på Hooks båda banor. Fri tillgång till Gym, bastu och omklädningsdelen. Reducerad avgift för golfbil. 100 kr rabatt på greenfee för medföljande gäst. Tidningen Svensk Golf. Medlemstidningen Teeningen. Utnyttjande av reducering av greenfee på ett antal andra samarbetsklubbar.

*För knattar och juniorer ingår även juniorträning enligt schema för de som vill delta i träning. Mer information hittar ni på vår juniorsida.

Golf är friskvård!

Golf är numera godkänd som skatterfri friskvårdsförmån. Gäller spelavgiften, inte medlemsavgiften. För att tydligöra: Avgift för fullvärdig medlem 2018 är 5400 kr, varav spelavgift 4600 kr och medlemsavgift 800 kr. Läs mer här vad som gäller.

På vår fakturan för 2018 är inte avgifterna uppdelade. Kontakta oss på kansli@hooksgk.se om ni vill ha ett kvitto på spelavgiften för 2018 som ni kan lämna till er arbetsgivare.

Man kan även få kvitto för kostnader för rangekort och gruppträningar, kontakta shopen så berättar de mer om det.

Arbetsgivare bestämmer

Att Skatteverket anser golfen som friskvård innebär inte att din arbetsgivare automatiskt gör det. Kontrollera vilka regler som gäller för din anställning och huruvida arbetsgivare godkänner golf som friskvård.

Passiv medlemskap   800 kr

Som Passiv medlem är du medlem i klubben men har ingen spelrätt på hemmklubben eller andra banor, man får delta i klubblivet och nyttja klubbens faciliteter, dock ej Gymmet som endast är för fullvärdig medlem.

Hooks GK Gymdel ingår i alla våra medlemskap förutom passivt medlemskap.

Gymdelen är öppen varje dag mellan 07:00 -22:00 du går in i samma dörr som leder upp till Rännet på i klubbhuset.

Bagskåp  300 kr

Bagskåp med el 1000 kr

Administrativ avgift 1000 kr tillkommer för seniorer och yngre seniorer första året.

Inga medlemslån eller spelrätter.

Vill du delbetala din avgift i 5 månader via autogiro!

Betalningsperioden är 5 månader mellan februari-juni och inga avgifter tas ut.

Så här fungerar autogiro:

• Klicka på autogiroansökan nedan, fyll i blanketten och posta till Hooks GK.
  • Se till att pengarna finns på ditt konto dagen före förfallodagen.
  • Beloppet dras från ditt konto på förfallodagen.

Påminnelseavgift tas ut om fakturan inte är reglerad på förfallodagen.

60 kr tillkommer efter den 1 mars
160 kr (60 kr i påminnelseavg. + 100 kr extra avgift) tillkommer efter den 1 april
Är inte fakturan reglerad innan den 30 april påförs ny  registreringsavgift om 1000 kr

Påminnelseavgiften gäller för fakturor som ej betalas via autogiro och som förfaller den 28 februari 2018.

Policy vid sjukdom eller skada.

Klubben antog en policy för sjukdom eller skada på årsmötet 2013-11-30, se dokumentet nedan.