Medlemsformer 2017

Fullvärdig medlem

Senior från det år man fyller 27 år                     5100 kr
Yngre senior 22-26 år                                               3000 kr
Junior 16-21 år                                                           1900 kr*
Junior 13-15 år                                                           1325 kr*
Knattar t.o.m 12 år                                                      600 kr*

För dig som är fullvärdig medlem i Hooks GK ingår följande:

Fritt spel på Hooks båda banor. Fri tillgång till Gym, bastu och omklädningsdelen. Reducerad avgift för golfbil. 100 kr rabatt på greenfee för medföljande gäst. Tidningen Svensk Golf. Medlemstidningen Teeningen. Utnyttjande av reducering av greenfee på ett antal andra samarbetsklubbar.

*För knattar och juniorer ingår även juniorträning enligt schema för de som vill delta i träning. Mer information hittar ni på http://hooksgk.dynamaster.se/Media/Get/2660/traningsupplagg-for-hooks-juniorer-2016.pdf

Distansmedlemskap 3000 kr

Du ska bo längre än 10 mil från Hook. För övrigt samma som Fullvärdig medlem.

Passiv medlemskap   800 kr

Som Passiv medlem är du medlem i klubben men har ingen spelrätt på hemmklubben eller andra banor, man får delta i klubblivet och nyttja klubbens faciliteter, dock ej Gymmet som endast är för fullvärdig medlem.

Medlemskap i Hooks GK Gymdel 2100 kr, detta ingår i alla våra medlemskap förutom passivt medlemskap.

Bli medlem i klubbens Gym som ligger i Klubbhuset med möjlighet till Friskvårdsbidrag! Från och med i år kommer vi att erbjuda medlemskap i vårt Gym. För 2100 kr/år får man tillgång till gymmet, omklädningsrum samt bastu. Är du fullvärdig medlem i golfklubben har du samma rättighet redan idag. Skillnaden blir att du kan få ett kvitto där gymavgiften är specificerad. Detta kan ge möjlighet till friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare. Lagstriftningen är ganska klar på området: Golf ger inte rätt till Friskvårdsbidrag medan gym gör det. Skatteverket säger att det är upp till arbetsgivaren att bedöma om aktiviteten är av enklare slag. Vi som klubb kan naturligtvis inte garantera hur Skatteverket ställer sig i olika frågor. Kontakta kansliet via mail för att få ditt kvitto.

Gymdelen är öppen varje dag mellan 07:00 -22:00 du går in i samma dörr som leder upp till Rännet på i klubbhuset.

Bagskåp  300 kr

Administrativ avgift 1000 kr tillkommer för seniorer första året.

Inga medlemslån eller spelrätter.

Nu finns möjlighet att dela upp medlemsavgiften på 5 månder med autogiro.

Betalningsperioden är 5 månader mellan februari-juni och inga avgifter tas ut.

Så här fungerar autogiro:

• Klicka på autogiroansökan nedan, fyll i blanketten och posta till Hooks GK.
  • Se till att pengarna finns på ditt konto dagen före förfallodagen.
  • Beloppet dras från ditt konto på förfallodagen.

Påminnelseavgift tas ut om fakturan inte är reglerad på förfallodagen.

60 kr tillkommer efter den 1 mars
160 kr (60 kr i påminnelseavg. + 100 kr extra avgift) tillkommer efter den 1 april
Är inte fakturan reglerad innan den 30 april påförs ny  registreringsavgift av 1000 kr

Påminnelseavgiften gäller för fakturor som ej är via autogiro och som förfaller den 28 februari 2017.

Policy vid sjukdom eller skada.

Klubben antog en policy för sjukdom eller skada på årsmötet 2013-11-30, se dokumentet nedan.