Medlemsformer 2020

Fullvärdig medlem

Senior från det år man fyller 27 år             5600 kr (varav medlemsavgift 800 kr)

Seniorer äldre - 80 år+medlem i 10 år      3600 kr (varav medlemsavgift 800 kr)
Yngre senior 22-26 år                                      3500 kr (varav medlemsavgift 800 kr)
Junior 16-21 år                                                    2050 kr*(varav medlemsavgift 800 kr)
Junior 13-15 år                                                     1400 kr*(varav medlemsavgift 800 kr)
Knattar t.o.m 12 år                                              700 kr* = medlemsavgift.

Distansmedlemskap                                       3500 kr (varav medlemsavgift 800 kr)  Du ska bo längre än 10 mil från Hooks GK. För övrigt samma som fullvärdig medlem.

Första året som medlem och vid återinträde som medlem efter minst två års frånvaro tillkommer en registreringsavgift på 1000 kr för seniorer och yngre seniorer.

För dig som är fullvärdig medlem i Hooks GK ingår följande:

Fritt spel på Hooks båda banor. Fri tillgång till Gym, bastu och omklädningsdelen. Reducerad avgift för golfbil. 100 kr rabatt på greenfee för medföljande gäst. Nyttjande av reducering av greenfee på ett antal andra samarbetsklubbar.

Vi hyr ut förvaringsskåp för bag och vagn. Abonnemanget rullar på löpande från säsong till säsong till dess att medlem aktivt säger upp sitt skåpsavtal.

Bagskåp  500 kr

Bagskåp med el 1200 kr

Golf är friskvård!

Golf är numera godkänd som skatterfri friskvårdsförmån. Gäller spelavgiften, inte medlemsavgiften. För att tydligöra: Avgift för fullvärdig medlem 2020 är 5600 kr, varav spelavgift 4800 kr och medlemsavgift 800 kr.

På vår fakturan för 2020 är avgifterna uppdelade så tillsammans med verifiering av din betalning ex. utdrag från din internetbank är fakturan ett underlag till din arbetsgivare för friskvårdsbidraget.

Man kan även få kvitto för kostnader för rangekort och gruppträningar, kontakta shopen så berättar de mer om det.

Arbetsgivaren bestämmer

Att Skatteverket anser golfen som friskvård innebär inte att din arbetsgivare automatiskt gör det. Kontrollera vilka regler som gäller för din anställning och huruvida arbetsgivare godkänner golf som friskvård.

Passiv medlemskap   800 kr

Som Passiv medlem är du medlem i klubben men har ingen spelrätt på hemmklubben eller andra banor, man får delta i klubblivet och nyttja klubbens faciliteter, dock ej Gymmet som endast är för fullvärdig medlem.

Hooks GK Gymdel ingår i alla våra medlemskap förutom passivt medlemskap.

Gymdelen är öppen varje dag mellan 07:00 -22:00 du går in i samma dörr som leder upp till Rännet på i klubbhuset.

Inga medlemslån eller spelrätter.

AUTOGIRO

Vill du delbetala din avgift i 5 eller 12 månader via autogiro?

Betalningsperioden är 5 eller 12 månader mellan januari - maj eller varje månad hela året.

Kostnader:

för 5 månader tas en hanteringskostnad ut om 125 kr (25 kr/månad) för hela perioden. Detta belopp påförs fakturan till fullo vid årets början eller när medlemskapet ingås och dras också vid månadsdragningarna.

för 12 månader tas en hanteringskostnad ut om 360 kr (30 kr/månad) för hela perioden. Detta belopp påförs fakturan till fullo vid årets början eller när medlemskapet ingås och dras också vid månadsdragningarna.

Så här fungerar autogiro:

• Klicka på autogiroansökan nedan, fyll i blanketten och posta till Hooks GK.
  • Se till att pengarna finns på ditt konto dagen före förfallodagen.
  • Beloppet dras från ditt konto på förfallodagen.

Påminnelseavgift tas ut om fakturan inte är reglerad på förfallodagen.

60 kr tillkommer efter den 1 mars
160 kr (60 kr i påminnelseavg. + 100 kr extra avgift) tillkommer efter den 1 april
Är inte fakturan reglerad innan den 30 april påförs ny registreringsavgift om 1000 kr

Påminnelseavgiften gäller för fakturor som ej betalas via autogiro och som förfaller den 28 februari 2018.

Policy vid sjukdom eller skada.

Klubben antog en policy för sjukdom eller skada på årsmötet 2013-11-30, se dokumentet nedan.