Årsmöte 17 november 18:00

Den 17 november höll klubbens sitt årsmöte på restaurang VY i Jönköping. Ett 75-tal medlemmar kom och fick bland annat lyssna till banchef Henrik Wissinger som berättade och visade bilder på  arbetet som gjorts och vad som är på gång framöver enligt Master Plan som finns för Skogsbanan.

Inför nästa år kommer Hooks Herrgård och Hooks GK tillsammans jobba vidare för att förbättra och utveckla våra banor.

Efter sedvanliga val följde prisutdelning för KM mästare herr Marcus Antonsson samt för TIT i A klass Kimmo Borgström och B klass Fredrik Bergman.

Årets junior Blev Gaston Edberg och Linn Hallberg. Årets rookie junior blev Noel Grimfjord och Edith Bergman.

Efter avslutat möte följde trevligt mingel och en AW buffé för de som önskade det.