GOLFENS DAG PÅ HOOKS GK 26 MAJ

Varm välkommen till Hook den 26 maj och prova på golf och se vår anläggning

Du kan välja vilka delar du vill testa på och veta mer om.

Ex. kom 10:00 och följ med på en guidad visning runt golfanläggningen. Därefter kan du vid 11:00 prova på långa slag på rangen. Klubbor finns att låna och vår tränare är på plats för att hjälpa dig.

Därefter kan du åka med golfbilen ut på Parkbanan där vi servera kaffe och bulle vid hål 9. Där får du en härlig vy över golfbanan och kan se spelare både spela in på green och slå ut från tee.

Hooks Bistro serverar alltid en lunchbuffé och denna lördag har du som är vår gäst ett något rabatterat pris om man vill passa på att äta lunch. Även Golfshopen har erbjudande för dig som är vår gäst

13:00 finns möjlighet att prova på att putta på vår övningsgreen och kanske någon enkel putt tävling. Klubbor finns att låna och vår tränare är på plats för att hjälpa dig.

För dig som är intresserad av att ta "grönt kort" startar en intensivkurs helgen 16-17 juni. Pris 1200 kr. vill du veta mer om den kontakta peter@hooksgk.se

Har ni frågor så tveka inte att höra av er till oss på kansli@hooksgk.se alt. 0393-215 03

Helén Arnoldson för Hooks Golfklubb