Golfhuvudstaden Halmstad Tour

Hooks Golfklubb är glada att få hälsa Golfhuvudstaden Halmstad Tour välkomna till Hook!

Om tävlingen

Golfhuvudstaden Halmstad Tour-Golf Digest är årets partävling som du inte får missa! Det är Golfhuvudstadens populära tävlingsturné som återigen genomförs, den här gången med nytt namn och med en ny samarbetspartner – Golf Digest. Tillsammans genomförs det 18 spännande deltävlingar runt om i Sverige där vi på Hooks GK har nöjet att få vara värd för en tävling. Förutom ett fint prisbord kvalificerar sig två lag till finalen. I år avgörs finalen på Halmstad Golfarena och Holms Golfklubb mellan den 13-14 september och årets finalboende blir på Scandic Hallandia, i centrala Halmstad. Vilka lag tar hem de härliga utlandsresorna i år – kanske är det ditt lag?

Tävlingsform är en tvåmanna scramble med gemensam start 9:00

Varmt välkomna med din anmälan!