Hjälp Hooks GK att bli en vinnande klubb!

Är du en vinnare – även utanför golfbanan?

Oavsett om du har tur eller otur i spel – så kan du hjälpa Hooks Golfklubb – din egna klubb att bli en vinnare och vara med och dela på 50 miljoner kr!

Från och med 12 februari 2018 har vi registrerat oss hos Svenska Spel och deras sponsringstjänst Gräsroten. Detta är ett samarbete mellan Svenska spel och idrottsföreningar som är registrerade hos Riksidrottsförbundet och innebär att varje gång du spelar på tips, trav, lotto eller vad det månde vara som Svenska Spel erbjuder så tillfaller det tio poäng för varje spelad krona till klubben! När spelåret är slut så fördelas ca 50.000.000 (femtio miljoner) kr till de föreningar som är med i proportion till hur många poäng man har samlat in under året.

Vad krävs för att Hooks GK skall bli en vinnare i denna pott? Jo att du är registrerad kund hos Svenska Spel och genast registrerar oss som din favoritförening (eller en av tre föreningar) som du vill fördela pengar till. Du kan antingen ansluta oss hos Svenska Spels spelombud, på internet, i mobilen eller genom att ringa Svenska Spels kundservice 0770-11 11 11.

Så varför skjuta upp något till imorgon som du kan göra redan idag. Vi kommer löpande rapportera på hemsidan hur många bidragsgivare (ej namngivna) vi har och hur många poäng vi samlat in.

I första hand kommer pengarna att användas till vår juniorverksamhet enligt Gräsrotens riktlinjer och i andra hand till trivselaktiviteter till alla medlemmar.

Tack för ditt stöd!