För Hooks GK medlemmar

Låt dig inspireras av Johanna under vintern så blir du energifylld och laddad inför golfsäsongen 2018

Johanna Antonsson är utbildad Personlig Tränare & kostrådgivare och jobbar till vardags bland annat på Hooks Herrgårds Spa & Fitness. Hon kommer att plocka fram den sköna känslan av glädje och motivation hos dig inför nästa säsong.

Del 1, 22 januari 18:30-20:00

Träning behöver inte vara så avancerat som man tror, huvudsaken är ATT man gör den. Vi kör igenom ett träningspass och ni får med er övningar hem som är bra för golfsvingen. Man deltar på sin egen nivå men för Er som vill köra fullt ut - glöm inte träningskläder och vattenflaska. Efteråt äter vi självklart mellanmål och samtliga recept utlovas. Plats Rännet & klubblokalen.

Del 2, 19 februari 18:30-20:00

Visste Ni att bra mat kan göra Er till en bättre golfspelare? Här fokuserar vi på kostens roll i det hela, och hur det påverkar oss, tex vad du väljer att ha i bagen. Med rätt kunskap behöver inte våra val i vardagen vara så svåra. Vi reder ut vad som är rätt eller fel för just dig. Plats klubbrummet.

Båda tillfällerna är kostnadsfria för Hooks GK medlemmar.

Anmäler dig gör du till kansli@hooksgk.se alt. ring 0393-21503 senast den 15/1

Varmt välkomna önskar Johanna och medlemssektionen i Hooks GK