Martina Edberg klar för 2018

Stort grattis Martina till fint spel!

Martina med sin caddy och vän Marina Bagler, tidigare pro på Hooks golfklubb

Kvalet ger conditional status på LPGA. Det innebär kortet med begränsat antal tävlingar, samt full status på undertouren symetra.

Indirekt kommer Martina med på de mindre LPGA tävlingarna i början,  klarar Martina någon cut så vid omrankning blir de bättre baserat på penninglistan. Men nu har hon behörighet att måndagskvala osv, eftersom Martina blir medlem på LPGA.

"Martina"

Jag har behövt spela stabilt under en specifik vecka 3 gånger, vilket har inneburit 13 raka rundor. Med en totalscore på -9 räknat alla scorer sen steg1 i kvalet.

Jag är väldigt nöjd med min prestation, och det känns skönt att det äntligen är över. Det har tagit mer på krafterna än man tror, men jag är överlycklig över att jag har tagit mig igenom det allra tuffaste och är supertaggad på 2018, men först lite jul o vila!

Jag vill tacka alla sponsorer och supportrar för att ni ställer upp för mig! Nu börjar de roliga!