Välkommen att spela på våra banor!

Vårgreenfee 400 kr alla dagar!

Boka din starttid via Min Golf, Appen MG Bokning eller Golfcenter 0393-214 20 precis som vanligt. Tillsvidare har vi tagit bort kravet på att anmäla sig i golfcenter innan spel för våra medlemmar men du får med fördel ankomstregistrera din tid själv via Appen Ontag eller MG Bokning. Använd gärna de digitala scorekorten i dessa appar när du spelar.

Det finns en brevlåda på det lilla röda starthuset och där finns pappersscorekort. Du är självklart välkommen in i Golfcenter och hämta ett scorekort precis som vanligt om du vill.

Är du vår gäst vill vi att du kommer in i Golfcenter och betalar din Greenfee.

Vi tar gemensamt ansvar för varandra och vår hälsa genom att följa alla rekomendationer från Folkhälsomyndigheten. Tänk på att hålla avstånd och vilka kontaktytor du har ex. flagga, kratta osv.

Bistro och kiosker på banan.

Det kommer tillsvidare att finnas möjlighet att köpa en macka, dricka och kaffe i vårt golfcenter. Efter rundan kan man beställa en räksmörgås i hotellreceptionen eller äta lunch i herrgården. Vardagar serveras lunch12-14.00 och helger dagens husman 13.00-15.00. Tills vidare gäller lunchbiljetterna från Bistron i herrgårdens restaurang, som medlem har du väl inte missat erbjudandet som gäller fram till sista april.

Självserveringsdelen i kioskerna är öppna på båda banorna och kommer så vara under hela april.

Varmt välkomna till Hooks GK!