Sommarslaget årets tävling på Hook! lördag och söndag 29-30 juni!

Hooks Golfklubb bjuder in till årets roligaste tävling – Sommarslaget – lördag och söndag 29-30 juni!

Sponsorerna sätter guldkant på tävlingarna utefter banan och på prisbordet. Vi tävlar även om närmast hål, och  rakaste driver. Du kommer även ha möjlighet på söndagen att utmana på ett korthål vem som kommer närmast flagg och har då chans att dubbla din satsade insats. Vinner du får du dubbelt upp i presentkort i shopen. Förlorar du så får du tillbaka ditt satsade belopp i form av presentkort i shopen.

Du väljer själv om du vill spela bägge dagarna eller bara den ena. Efter avslutad tävling respektive dag hålls prisutdelningen direkt. Priserna är skänkta av bland annat Värdens Vin, Hooks Herrgård, Hooks Golfshop, Leva Café, Lydinge Golfresort, Happy Homes, Kerstin Florian, Cobra och PGA National och Wattaride.

Efter avslutad runda serveras en 3-rätters lunchbuffé med rabatterade priser på öl och vin - Mariestad 50 cl 60 kr och husets vin - rött, vitt eller rosé i glas 60 kr eller en flaska husets vin för 200 kr. Mousserat vin 60 kr glaset. Sedan fortsätter vi Happy Hour mellan 15-18 och det är skönt att hänga på uteserveringen eller i Bistron och dricka något svalkande i väntan på prisutdelningen.

Samtidigt inbjuder Cobra dig till rangen mellan kl 15-18 att prova på deras klubbor och få tips för att få till de bästa slagen.

Anmälan och fakta

Anmäl dig eller hela ditt lag på golf.se. Tänk på att du måste boka de bägge tävlingarna separat.

Betala in startavgiften till Hooks GK på BG: 5369-9484. Ange: namn och golf id på samtliga spelare som du betalar för. Eller swisha till 123 155 72 06. Sista dag att betala för lördagens tävling är 26 juni och för söndagens tävling den 27 juni. Det är begränsat antal platser till 132 st per dag och det är betalningsdatum som avgör ditt deltagande vid fullbokad tävling. Åldersgräns: 18 år.

Gör slag i saken och boka dig nu!

Vi välkomnar alla tävlande till fantastiska dagar på Hooks Golfklubbs underbara banor och den unika Herrgårdsmiljö som Hook erbjuder oss.