Sommarslaget på Hooks GK 14-15 juli

Välkommen att vara med på Hooks GK´s härliga golftävling sommarslaget den 14-15 juli. På fredagen spelas en lagtävling i tvåmannalag – 6 hål bästboll, 6 hål foursome och 6 hål singelspel. Tävlingen spelas på Parkbanan med start kl 13.30. Dagen avslutas med prisutdelning och grillbuffé i golfrestaurangen. Här står Sonarps Interiör och Hooks Golfshop för ett härligt prisbord.

Efter frukost på lördagsmorgonen är det shotgunstart kl 9.00 på Skogsbanan. Vi spelar en fyrmanna-scramble och bjuds på upplevelser & småtävlingar på banan. Sommarslaget avslutas med lunch och prisutdelning. Här står Värdens vin och Hooks Herrgård för ett härligt prisbord.

Vill du bo på Hooks Herrgård finns ett fint paket upplagt där det ingår tävlingen som ovan samt logi.

Klicka här så kommer du till komplett information