Vill du ingå i ett härligt Faddergäng!

Från och med säsongen 2022 söker vi 4-5 st glada och entusiastiska golfare i Hook för vår Fadderverksamhet.

Vi strävar efter en riktigt bra introduktion för nya golfare på Hooks GK. Målet är att nya golfare ska känna sig välkomna och omhändertagna och vi kommer jobba med ett "onboarding" program.

Vi söker dig som spelat ett tag och har hyfsat bra koll på vett & etikett samt lite regler. Denna grupp kommer även få ett introduktionstillfälle där vi tillsammans med regelansvariga i klubben går igenom det man behöver veta.

Uppdraget är att vara en hjälpande hand för nya golfare, genom att gå med på banan. Men också någon träff utanför banan där man går igenom och visa praktiska saker som kan vara bra att ha med sig som ny golfare. Faddrens viktigaste roll är att guida nybörjare så den känner sig trygg och få möjlighet att komma in i klubbengemenskapen på ett bra sätt.

Vi hoppas ni blir ett gott gäng som också själva kan vara med och påverka hur vi kan utveckla det på bästa sätt.

Är det dig vi letar efter så tveka inte att mejla helen@hooksgk.se för att anmäla dig eller om du vill veta mer.