Golfens Dag den 20 maj

Välkomna till Golfens dag på Hooks GK 20 maj

Den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Hooks GK kommer att ha öppet hus med aktiviteter för gamla och nya golfare!

Golfintresset i Sverige är rekordstort efter det fantastiska golfåret 2016 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS. Antalet golfmedlemmar har ökat tre år i rad och det är många – även icke-golfare – som är nyfikna på golf.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

Vi på ”Hooks GK kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla medlemmar att ta med en ickegolfande vän/familjemedlem till Hook för att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 09:30 -12:00 och hoppas få många besökare och även nya medlemmar som är nyfikna på golf.

Tidschema Golfens dag på Hook:

• 09:30 Kaffe & fralla i klubbrummet tillsammans med information om klubben
  • 10:00 Guidad tur runt i golfanläggningen och dess omgivningar
  • 10:30 Prova på långa slag på Rangen tillsammans med våra Pro
  • 11:15 Prova på puttning på Putting tillsammans med våra Pro

Medlemmar som bjuder in en icke golfande vän/familjemedlem till Hook för att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö denna dag får också äta lunch i Hooks Bistro ”Kom två betala för en”.

Mer information om Golfens dag finns på den nationella sajten www.golfensdag.se