Medlemsaktiviteter vintern 2018

Nu finns många av våra erbjudande och aktiviteter, vintern 2018 ute för våra medlemmar.

Många fina erbjudande från Hooks Herrgård finns på menyn samt inspirationskvällar som förbereder dig på bästa sätt inför nästa säsong. Mer information kommer om Inspirationskvällarna och träningsveckorna med PT.

  • V.1–6

Dagspa mån-tors. på Hooks Herrgårds SPA gå två betala för en 395 kr (ordinarie pris 790 kr). bokningskod: medlem Hooks Golfklubb. läs mer om dagspa här

  • Jan-feb 

sön-mån Spapaket på Hooks Herrgård. Tillgång till spa & fitness. Lån av badrock, tofflor och handduk. Herrgårdens trerätters meny. Övernattning, del i dubbelrum. Kravmärkt frukostbuffé Tillägg för boende i herrgården 200 kr/person. Enkelrumstillägg 300 kr. 1085 kr/pers. (ord pris från 1585 kr) Uppge bokningskod: medlem Hooks Golfklubb, läs mer om spapaket här

  • 22 jan 18:30 -20:00

Träning behöver inte vara så avancerat som man tror, huvudsaken är ATT man gör den. Vi kör igenom ett träningspass och ni får med er övningar hem som är bra för golfsvingen. Man deltar på sin egen nivå men för Er som vill köra fullt ut-glöm inte träningskläder och vattenflaska - Efteråt äter vi självklart mellanmål och samtliga recept utlovas! Plats Rännet & klubbrummet. 

  • 19 feb 18:30 -20:00

Visste Ni att bra mat kan göra Er till en bättre golfspelare? Här fokuserar vi på kostens roll i det hela, och hur det påverkar oss, tex vad du väljer att ha i bagen. Med rätt kunskap behöver inte våra val i vardagen vara så svåra. Vi reder ut vad som är rätt för dig. Plats i klubbrummet.

Båda inspirationsföreläsningarna är kostnadsfria för Hooks GK medlemmar. 

Anmäler dig gör du till kansli@hooksgk.se alt. Ring 0393-215 03 senast den 15/1 

  • V.2–10 

PT Träning med inriktning på golfsvingen. Specialpris för Hooks medlemmar. Mer info kommer.

  • Hela säsongen

Erbjudande på medlemskap i Hooks Spa & fitness. Läs mer här.  

  • Alla dagar

Vi påminner också om klubbens eget gym i angränsning till omklädningsrummen i klubbhuset. Där har medlemmar fri tillgång till gym och bastu.