Tävla på Hook

Det finns en mängd regler när det gäller golf, men inte bara för själva spelet...

Här vill vi belysa några regler/tilllämpningar. Detta för att vi ska få våra tävlingar så bra och trevliga som möljligt.

Anmälan sker normalt senast 2 dagar före tävling. Sista anmälningsdag är angivet på respektive tävling i vår tävlingskalender. Anmälan görs enklast via www.golf.se
Anmälan är bindande för erläggande av startavgift. Vid uteblivet deltagande i tävling debiteras startavgiften samt avstängning från tävling i 14 dagar.

Kom i tid till tävlingsstarten, efter 5 minuter, oavsett om det är väntan på första tee, kan Du enligt regelboken bestraffas och till och med diskvalificeras.

Startavgifterna varierar lite från tävling till tävling, men normalt är 150 kr.  Betalas kontant på plats eller via swish 123 155 72 06

Tävlingsgreenfee tillämpas för våra tävlande gäster i klubbtävlingar på 295 kr på vardag och 495 kr på helg. 

Klassindelning varierar också från tävling till tävling. Spelform och klasstillhörighet är alltid printat på ditt scorekort.

För Dig som INTE deltar i tävling, tänk på att det är spelförbud från 1:a tävlingstee 20-30 minuter före tävling.

För Dig som INTE vinner eller kommer på prispallen, tänk ändå på våra sponsorer och de som spelat bra. Det är en härlig känsla att ta emot pris efter en golftävling, framförallt med lite publik, så delta på prisutdelningen.
Vi försöker av denna anledning att få till så många shotgun-starter som möjligt.

EGA Exakt Tävlingshandicap tillämpar vi på alla våra tävlingar med undantag från tävlingar som ingår i KM. Denna information finns alltid tillgänglig när Du anmäler Dig till tävlingen. Anmäler Du Dig via kansliet, så fråga om Du är osäker på om Du har EGA Exakt Tävlingshandicap eller om det krävs för den aktuella tävlingen.
Även om Du inte har EGA Exakt Tävlingshandicap får Du ställa upp i tävlingen men Du kommer inte med på resultatlistan. Det kan förekomma tävlingar där EGA Exakt Tävlingshandicap INTE är ett krav.