Våra tränare

Peter Grimfjord

PGA Head Professional

På Golfcenter Hook sedan: 2010

Min golfhistoria: Jag kommer ursprungligen från Gävle där jag är född och uppvuxen. Som 10-åring följde jag med pappa till golfbanan. Till en början främst för att leta bollar. Snart träffade jag på kompisar och mer och mer tid spenderades på banan. Jag blev professionell 1989 och spelade SGT och Challangetouren regelbundet t o m 1998. Med seger i ett Teliatour-kval, en seger på Teliatouren och med ett Lag-SM guld som största meriter togs steget över till tränarsidan.

Utbildningar: GTU Svensk Grund Tränar Utbildning. HTU Svenska Högre Tränar Utbildningen. PGA:s Utbildningsveckor. Custom Fit-utbildning med Titleist/cobra. Fysträning för Golfspelare, Bosön i regi av SGF. Flertalet utbildningar inom svingteknik, psykologi, mental träning, säljteknik, marknadsföring m m. TCC PGA:s of Europe Teaching ocd Coaching Conference. TPI Certified Golf Fitness Instructor Level 1 och Level 2.

Tidigare klubbar: Hudiksvall GK, Gränna GK, Jönköpings GK.

Eddy Eriksson

PGA Head Professional M5:A

Eddy Eriksson har 25 års erfarenhet som golftränare.

Medverkar i Svenskgolfs golfskola sedan 8 år tillbaka, både i tidning och instruktionsfilmer.

Började jobba på Hooks golfklubb 2016Jobbar mest med

Jimmy Larsson