KM Matchkval 2022

KM Matchkval 2022!

Vintern har släppt sitt grepp och det är äntligen dags att sparka igång säsongen 2022. Första tävlingen är KM Matchkval som kommer att gå av stapeln den 24/4. Totalt sett så kommer 15 spelare att kvalificera sig vidare till nästa omgång av KM Match. Utöver dessa 15 spelare så finns även Jacob Rydbeck med då han förra säsongen vann KM Match och är i och med detta direktkvalificerad. I skrivande stund är det totalt 17 spelare anmälda till tävlingen så passa på att ta chansen och gå in och anmäl er till årets KM Matchkval. Anmälan görs i vanlig ordning via www.golf.se eller via appen. Väderprognosen ser lovande ut så plocka ner klubborna från vinden eller gräv fram dom i garaget så hoppas vi ifrån tävlingskommitéen att vi syns på söndag.

OBS! På grund av ett lägre deltagarantal än väntat så är det endast 15 personer som kommer att gå vidare till kvalificera sig till KM Match.

/Tävlingskommitéen